Kontakt

 

 

Jag har jobbat  som personlig tränare sedan 2008 & varit aktiv i flera bolag sedan dess, både egna och som inhyrd. Givetvis har jag ett stort intresse för all form av träning och älskar resultat i alla dess former.

Mitt yrke är väldigt intressant och man lär sig alltid något nytt genom senaste forskningen och erfarenheter. Min filosofi är att eftersträva en balans både i kropp och sinne. Jag tror på en kropp som mår bra på insidan och utsidan är optimalt i alla lägen.

 

Positiv energi och vilja ser jag som viktiga egenskaper, både i mig själv och i andra.

Min specialist inriktning är mot kvinnor runt sin graviditet och fitness tävlande,  framförallt i body,- bikinifitness och mens physique. Jag är tävlingsansvarig och huvudcoach för ett eget team inom SKKF. Klassisk styrketräning, olympiska lyft, kettlebells, bulgarian bags, TRX är några av de redskap och träningsformer jag förespråkar.

Givetvis har jag god kompetens när det kommer till anatomi, fysiologi, biomekanik, näringslära, kosttillskott mm. Jag går varje år vidareutbildningar för att hålla mig uppdaterad. Min grundutbildning tog jag på PT School och har sedan vidareutbildat mig.

Några av mina grundpelare är:

  • Fokus
  • Balans i livet
  • Kunskap
  • Mental styrka
  • Motivation

Vill du söka efter en plats hos mig, som din personliga tränare på gymmet eller som din coach online hör du av dig till:

Mailadress: bergsten.staffan@gmail.com