Annica, graviditet

Efter två graviditeter på mindre än tre år, var jag väldigt ivrig med att få komma igång med min träning och få tillbaka min kropp.

Jag har arbetat som gruppträningsinstruktör i många år innan mina graviditeter, men har alltid velat lära mig gymträning.

Jag investerade i PT timmar med Staffan, för att komma i form, men även för att få kunskap om säker och effektiv gymträning.

Min investering är det bästa jag gjort för mig själv någonsin. Staffan har från dag ett varit ett stort stöd. Är så glad att jag valde Staffan som PT! Han är trygg, lugn, professionell och alltid peppande!

Han har fått mig att lyckas med saker jag aldrig trodde vad möjligt. Jag har utvecklats otroligt mycket i min träning på kort tid, och är starkare nu än jag var innan mina två graviditeter 🙂

Innan jag började träna med Staffan var jag livrädd för att gå in i gymmet, på grund av okunnighet och osäkerhet. Staffan har gett mig kunskap om gymträning, men även kunskap att kunna komponera ett träningspass utan problem.

Jag rekommenderar alla som vill investera i sig själv att träna med Staffan, oavsett vad man har för mål med sin träning.

Jag hade aldrig kunnat drömma om att uppnå de resultat jag gjort på så kort tid. Jag har gått från 32.7% kroppsfett till 25,6%, gått ner 6 kg och minskat totalt 25 cm på kroppen. Allt tack vare Staffan!

Tack Staffan, för att du hjälpt mig få min kropp tillbaka, starkare än tidigare. Tack för att du gett mig självförtroendet, viljan och drivet att bara fortsätta vidare mot nya mål