Elin, 24 år

 

2012 blev mitt år

Ända sedan jag slutade mellanstadiet har jag kämpat med min vikt och självkänsla och jag tog jo-jobantningen till en ny nivå! Fruktdieten, sluta äta dieten, soppdieten och många fler var några utav dieterna jag kunde bocka av från listan som inte funkade. Jag gick ner några kilon, tröttnade på att äta som jag gjorde och gick därför upp allt igen och lite till. Den klassiska fällan de flesta känner till.

Vintern 2011 blev året då jag bestämde mig för att lämna soffan och godispåsen och mina 99 kilo och börja träna inför att tävla i Bodyfitness året efter. Staffan blev min coach och mitt stora stöd under 2012 då min hårda förvandling startade 1 januari och pågick fram till 8 december. Då jag tappade totalt 43 kilo och sedan intog scenen på Luciapokalen i Göteborg.

Jag kunde inte fått en bättre PT än Staffan, en lugn, trygg och självsäker kille som vet vad han gör in i minsta detalj och går att lita på till 100 %. De dagar det kändes motigt och man bara ville ge upp kunde man sätta sig ner med Staffan och han hade alltid något lugnande och positivt att säga och alltid en axel att luta sig mot.

Stort tack till dig Staffan för det gånga året 2012 och min nya kropp.

// Elin

 

Här är Elins resultat på 11 månader

-43 kilo

-94,5 cm runt hela kroppen

-26 % kroppsfett

Hon sprang även sina första 10km, körde tunga knäböj samt första chins på egen hand.