Jennie, 31 år

Jag kan verkligen rekommendera online coachning genom Staffan. Min målsättning var att tona kroppen och det har jag verkligen lyckats med. Jag har under flera års tid försökt med detta , men inte lyckats. Olika dieter har avlöst varandra liksom olika träningsupplägg på egen hand och genom andra PT, men faktiskt utan nämnvärt resultat.

Staffan har verkligen hjälpt mig att knäcka koden, som gör att det här känns långsiktigt. Trots att jag tränat mycket och regelbundet tidigare, så har folk på gymmet numera börjat fråga mig hur jag tränar. Mig! Tidigare har jag snarare känt att jag försökt övertyga andra människor om att jag faktiskt tränar, eftersom jag inte tyckt att det synts på min kropp.

Det bästa av allt är att tänket bakom kostupplägget är något som jag alltid kommer att ha med mig för det är verkligen ett hållbart tänk och ingen kortsiktig diet.Snart börjar sommaren och känslan av att gå in i bikinisäsongen som stark, pigg, självsäker och tonad gör att det här är utan tvekan de bäst spenderade pengarna någonsin.