Jonas, 28 år

Jag har tränat till och från i flera år, men aldrig känt att jag fått resultatet som jag var ute efter. Jag ville prova på att ha en PT, och köpte tio lektioner av en PT som jag hittade på nätet. Vi tränade tillsammans några gånger, men jag fick aldrig någon kontakt eller kände att han gav mig något. Innan jag och min fru skulle gifta oss, bestämde jag mig dock för att prova en PT på nytt. Denna gången visste jag hur viktigt det var att ha en PT man trivs med. En PT som kan höja en till en nivå man inte själv kan komma upp i. Jag valde Staffan eftersom vi träffats några gånger på gymmet, och jag kände att han hade rätt energi och kunde pusha mig till att bli bättre.

Sagt och gjort. Jag tränade med Staffan i några månader innan mitt bröllop. Han la upp ett träningsschema, kostschema och vi hade regelbundna träningar och mätningar. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv!

Jag har alltid varit smal, och egentligen bara velat lägga på mig muskelmassa. Vilket Staffan hjälpte mig med. Nu är jag gift, men jag fortsätter att träna med Staffan. Han har ändrat hela mitt synsätt på träning, och har inte bara hjälpt mig med styrketräningar, utan kost och cardioträning också.

 

Staffan – tack för all hjälp! (Min fru hälsar och tackar också, hon är väldigt nöjd med min kropp.)