Linda, 29 år

Tack Staffan! Du har varit ett grymt stöd och skyldig till många veckor av smärta! ☺ Jag vill varmt rekommendera dig som är beredd att ta tag i din träning och utmana dig själv att ta kontakt med Staffan, det kommer garanterat ske en förändring! Det är de 10 mest välinvesterade veckorna av mitt liv!
  • 7,8% fett
  • 7 cm
  • 11.5 cm höften
  • 6,6kg
  • Ökad styrka & kunskap

När jag satte igång med Staffan hade jag tydliga mål som jag ville nå. Det skulle bli tuffa 10 veckor men jag hade bestämt mig för att köra 110% och det gjorde jag. Bra mat, ingen alkohol och full fokus på min träning och min egen självutveckling. Innan jag träffade Staffan var jag en typisk ”pass-tjej”, hade ingen koll på gymmet och vågade mig inte ut dit. Jag hade hamnat i en träningsplatå, tränade flitigt men kom liksom ingen vart, började bli uttråkad. Så det största målet var att ta mig vidare i min träning och utvecklas. Det kan man lugnt säga att jag gjorde! Tack vare Staffans träningsupplägg, pushning och lyhördhet så är jag idag mer bekväm i gymmet och känner att jag klarar av att lägga upp mina egna pass (som var ett annat mål) och få ut maximalt av dem.

Utseendemässigt ville jag tona till kroppen. Jag visste att jag var stark men jag ville att det skulle synas också, fokus låg på en stark mage, svarvade axlar och en vältränad rygg. På mina före och efterkort ser man en tydlig skillnad på hållning, magmuskler och upplyfta axlar. Jag är riktigt nöjd med resultatet och vägen dit. Startade med kroppsfett på 25.3% och landade på 17.5% vilket jag aldrig hade vågat tro! Passen var otroligt varierande och var det för enkelt ändrade Staffan snabbt om träningsupplägget så att jag hela tiden utmanande mig själv. Jag har ett helt register av övningar och maskiner som jag idag behärskar (ytterligare ett mål) vilket känns riktigt roligt då jag idag faktiskt kan lära min man ett och annat i gymmet ☺ Jag längtade till varje pass, hur ont i kroppen jag än hade!

Sen kommer vi till kosten. Har de senaste åren lagt om min kost helt och visste egentligen vad som var bra och mindre bra. Men jag har haft svårt att se helheten i det jag stoppar i mig. När, hur mycket, vad och varför var frågor jag ville och fick svar på. Min mage har varit ett konstant problem och redan efter bara några veckor var i princip alla magbesvär borta. Jag mailade in vad jag åt varje vecka under mina 10 veckor och Staffan kom med synpunkter och förslag. Det resulterade i en viktminskning på 6.6 kg och ett minskat midjemått på 7 cm och 11.5 cm bort från höfterna. Det tackar jag för ☺ Jag är så otroligt stolt över mig själv och vad jag åstadkommit och hade inte kunnat önska mig ett bättre stöd på vägen. Staffan hjälpte mig på 10 veckor, vad jag försökt klara av på egen hand i hela mitt vuxna träningsliv.