Sara (Fitness)

September 2012 tog jag beslutet att kontakta Staffan Bergsten, ett beslut jag aldrig kommer ångra. Mitt mål var att tävla i bodyfitness året efter.  Efter att ha följt Staffan ett tag så fanns det inget tvivel om att Staffan var den rätta att coacha mig. Staffan har en grymt sund inställning till träning och kost, hans fokus var hela tiden mitt välmående och min hälsa, jag skulle pressas men inte till bekostnad av skador och välmående.

Staffan ger det lilla extra i sin coachning, det som är svårt att sätta ord på, vidare besitter han en fantastisk empati förmåga, att anlita Staffan har varit den största hälsoinvesteringen jag gjort.  Under de 14 månaderna som Staffan coachade mig kände jag alltid han var närvarande trots att han befann sig i Stockholm och jag i Malmö, jag kände hela tiden hans support och stöd trots att det ibland kunde gå upp till 12 veckor mellan våra träffar.

Tävlingsmålet genomfördes och jag tävlade i bodyfitness november 2013, känns fortfarande overkligt (5 veckor senare), utan Staffan hade jag inte genomfört hela resan, han pushade mig den sista biten, förmedlade alltid de rätta orden, motiverade och coachade på en extremt hög professionell nivå.

Jag är Staffan enormt tacksam dels för all support och coaching och dels för den livsförändring denna resa har inneburit för min del.